Categories
My Links
Генерална

« Mинистру унутр. послова, писмо на новим рег. таблицама ? | Mинистарство ун. послова-Кабинет министра- Биро за притужбе и представке »

Mинисстру унутр. послова, латиница на новим панцир прслуцима
jovansolajic | 09 Април, 2010 11:01

ЗА МИНИСТРА УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА, Г-НА ДАЧИЋА,

 ПОШТОВАНИ Г-НЕ МИНИСТРЕ,

У ДАНАШЊОЈ " ПОЛИТИЦИ" ОБЈАВЉЕНА ЈЕ СЛИКА, НА КОЈОЈ ЈЕ ПОЛИЦАЈАЦ СА ПАНЦИР ПРСЛУКОМ НА КОМЕ ПИШЕ " ПОЛИЦИЈА НОВИ САД" ЛАТИНИЦОМ ИСПИСАНО.

РАНИЈЕ САМ ВАМ ПИСАО У ВЕЗИ ЛАТИНИЦЕ НА АУТОМОБИЛИМА И НА УНИФОРМАМА, НА ШТА СТЕ ОДГОВОРИЛИ ДА СЕ РАДИ О СТАРИМ ЗАЛИХАМА И ДА СЕ ЗА НОВЕ НАРУЏБЕ ПРИМЕЊУЈЕ ЋИРИЛИЧНО ПИСМО- СХОДНО НОВОМ УСТАВУ. МЕЂУТИМ, НИЈЕ ТАКО. ЛЕПО ПИШЕ У ПОДНАСЛОВУ СЛИКЕ " ... С НОВИМ ПАНЦИР ПРСЛУКОМ". А И ОНАЈ КОЈИ ВАМ ЈЕ ПОКЛОНИО ПАНЦИР ПРСЛУКЕ ЈЕ ДРЖАВНА ИНСТИТУЦИЈА, ПА ЈЕ МОРАО ДА СЕ ПРИДРЖАВА УСТАВА, ИЛИ МОЖДА МИСЛИ, ДА СЕ НА ЊЕГА УСТАВ НЕ ОДНОСИ.

МНОГО САМ РАЗОЧАРАН КАО ГРАЂАНИН. ПОЛИЦИЈА ЈЕ ЈЕДАН ОД ГЛАВНИХ СТОЖЕРА ВЛАСТИ, ЈЕДАН ОД ГЛАВНИХ ЧУВАРА ПОРЕТКА, А ИСПАДА ДА СЕ НЕ ПРИДРЖАВА УСТАВА. УСТАВ, ОСНОВНИ ЗАКОН ДРЖАВЕ, ТРЕБА ДА БУДЕ СВЕТО. АКО ЈЕ У УСТАВУ НАПИСАНО ДА ЈЕ ЋИРИЛИЦА ДРЖАВНО ПИСМО, ТО ЗНАЧИ ДА СЕ, ПРЕ СВИХ, ДРЖАВНИ ОРГАНИ МОРАЈУ ТОГА ДА СЕ СТРОГО ПРИДРЖАВАЈУ.

ЈА ВАМ СЕ МНОГО ИЗВИЊАВАМ, MOЖДА САМ ВАМ ДОСАДАН, АЛИ ЈЕ БОЉЕ И ПРИСТОЈНИЈЕ ОВАКО, НЕГО ЛИ, ДА ОВО ИЗНОСИМ У ЈАВНОСТ.

 МНОГО ПОЗДРАВА.

 ЈОВАН ШОЛАЈИЋ, 32000-ЧАЧАК, УЛ. ВЛАДАНА ШИЋЕВИЋА 19

Ово писмо је написано 17. августа 2009. год.

На ово писмо нисам добио одговор.

 #
Add Comment
Додај коментар

Запамти ме