Categories
My Links
Генерална
Чачански глас Чачак - По ко зна који пут- Спортска хала Младост није у Атеници већ у Чачку
jovansolajic | 20 Април, 2010 14:30

ДИРЕКТОРУ /И ГЛАВНОМ УРЕДНИКУ И СПОРТСКОМ НОВИНАРУ/

ПОШТОВАНИ ДИРЕКТОРЕ,

ВЕЋ САМ ВАМ ДОСАДИО, АЛИ МОРАМ-КАДА ВАШ СПОРСТКИ НОВИНАР ОПЕТ ПИШЕ "У СПОРТСКОЈ ДВОРАНИ У АТЕНИЦИ".

ДА ВАМ ЈОШ ЈЕДНОМ НАПИШЕМ ДА СЕ СПОРТСКА ДВОРАНА МЛАДОСТ НАЛАЗИ У ЧАЧКУ У НАСЕЉУ КУЛИНОВАЧКО ПОЉЕ. ТОМ НОВИНАРУ РЕЦИТЕ НЕКА УЗМЕ ПЛАН ГРАДА ЧАЧКА И НЕКА ВИДИ ШТА ТАМО ПИШЕ.

ОЧЕКУЈЕМ ДА КОНАЧНО ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПОГРЕШНО ИНФОРМИШЕТЕ ГРАЂАНЕ.

УНАПРЕД СЕ ЗАХВАЉУЈЕМ.

С ПОШТОВАЊЕМ, ЈОВАН ШОЛАЈИЋ, УЛ. ВЛАДАНА ШИЋЕВИЋА 19, 32000-ЧАЧАК

Ово писмо сам упутио 4. јуна 2008. год.

 #
Чачански глас Чачак - Месна заједница "СВЕТИ САВА" је у граду Чачку, а не у Атеници
jovansolajic | 20 Април, 2010 14:23

ЗА ДИРЕКТОРА "ЧАЧАНСКОГ ГЛАСА"

ПОШТОВАНИ ДИРЕКТОРЕ,

ОПЕТ У НАШИМ ЦЕЊЕНИМ НОВИНАМА И ТО НА ПРВОЈ СТРАНИ ПИШЕ ДА СЕ АДАПТИРАЈУ СТАМБЕНЕ ЗГРАДЕ У АТЕНИЦИ. ЗГРАДЕ СЕ НАЛАЗЕ У ЧАЧКУ А НЕ У АТЕНИЦИ, И ТО У ГРАДСКОМ НАСЕЉУ КУЛИНОВАЧКО ПОЉЕ.

МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА "СВЕТИ САВА" СЕ НАЛАЗИ У ЧАЧКУ А НЕ У АТЕНИЦИ, А АКО ХОЋЕТЕ ДА ОДРЕДИТЕ БЛИЖУ ЛОКАЦИЈУ ОНДА ЈЕ ТО КУЛИНОВАЧКО ПОЉЕ.

ПИШЕМ ВАМ ПО КО ЗНА КОЈИ ПУТ. ДОКЛЕ НЕ ЗНАМ. ИСПАДА, КАКО СЕ НОВИНАРУ ПРОХТЕ, МОЖЕ ДА МЕЊА И ТОПОНИМЕ. НЕ МОЖЕ СЕ РЕЋИ ДА СЕ НЕШТО НАЛАЗИ У АТЕНИЦИ, АКО СЕ РАДИ О ЧАЧКУ И ТЕРИТОРИЈИ НЕКАДАШЊИХ КУЛИНОВАЦА.

ЗНАТЕ, НИЈЕ ОНДА ЧУДО КАДА ТРАЖИМ ОД 988 ТЕЛЕФОН М.З."СВЕТИ САВА" У ЧАЧКУ-ДА МИ ТЕЛЕФОНИСТА ОДГОВАРА ДА ТАКВА МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА У ЧАЧКУ НЕ ПОСТОЈИ. АЛИ, КАЖЕ,  ПОСТОЈИ У МЕСТУ КОЈЕ СЕ ЗОВЕ АТЕНИЦА!!!

МОЛИМ ВАС НЕМОЈТЕ ВИШЕ ДА ГРЕШИТЕ. ПОГЛЕДАЈТЕ ПЛАН ГРАДА ЧАЧКА.

УНАПРЕД ХВАЛА,

ПРИМИТЕ МОЈ ПОЗДРАВ. ЈОВАН ШОЛАЈИЋ, 32000-ЧАЧАК,УЛ. ВЛАДАНА ШИЋЕВИЋА 19

Ово писмо сам послао 23. маја 2008. год.

 #
Чачански глас Чачак - Опет о спортској хали Младост - није у Атеници већ у Чачку
jovansolajic | 20 Април, 2010 14:15

ДИРЕКТОРУ ЧАЧАНСКОГ ГЛАСА

ПОШТОВАНИ ДИРЕКТОРЕ,

УМЕСТО ОБЕЋАНОГ ОДГОВОРА, ВАШ УРЕДНИК СПОРТСКЕ РУБРИКЕ, У ДАНАШЊЕМ БРОЈУ ЧАЧАНСКОГ ГЛАСА, ОПЕТ ПИШЕ "НА ПАРКЕТУ СПОРТСКЕ ДВОРАНЕ У АТЕНИЦИ".

ИСПАДА, ДА НАПИСАНЕ ПРИЛОГЕ САРАДНИКА НИКО НЕ КОНТРОЛИШЕ, КАО ДА НЕМА УРЕДНИКА, ОДНОСНО РЕДАКТОРА.

ЗБОГ ТОГА, СВЕДОЦИ СМО ДА НА СРЕДСТВИМА ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА МОЖЕМО ДА ЧУЈЕМО И ДА ПРОЧИТАМО МНОГЕ ГЛУПОСТИ. ЗАР НИКОГА НЕМА КО ЋЕ ОВОГА ПИСЦА ДА УПОЗОРИ ДА СЕ ОВА СПОРТСКА ХАЛА НЕ НАЛАЗИ У АТЕНИЦИ ВЕЋ У ЧАЧКУ. АКО ОН НЕ ВЕРУЈЕ НЕКА ОДЕ У КАТАСТАР ИЛИ УРБАНИЗАМ ПА НЕКА ПРОВЕРИ.

РАЧУНАМ ДА СЕ ОВО НЕЋЕ ВИШЕ ПОНАВЉАТИ.

ХВАЛА УНАПРЕД. ЈОВАН ШОЛАЈИЋ, УЛ. ВЛАДАНА ШИЋЕВИЋА 19

Ово писмо сам послао 21. марта 2008. год.

 #
Чачански глас Чачак - Још једном спортска хала Младост није у Атеници већ у Чачку
jovansolajic | 20 Април, 2010 14:07

ДИРЕКТОРУ Г-НУ РАДУ МИЈАИЛОВИЋУ ,

ПОШТОВАНИ ДИРЕКТОРЕ,

ВАШ СПОРТСКИ НОВИНАР И ОВОГА ПУТА У ПОСЛЕДЊЕМ БРОЈУ ВАШЕГ ЦЕЊЕНОГ ЛИСТА, УПОРНО И ТВРДОГЛАВО ПИШЕ, ДА СЕ СПОРТСКА ДВОРАНА МЛАДОСТ НАЛАЗИ У АТЕНИЦИ.

ПРОТЕСТУЈЕМ !

СПОРТСКА ДВОРАНА СЕ НЕ НАЛАЗИ У АТЕНИЦИ ВЕЋ У ЧАЧКУ, БЛИЖЕ У НАСЕЉУ КУЛИНОВАЧКО ПОЉЕ, КОЈЕ ЈЕ ПРЕ РАТА ПРИПАДАЛО КУЛИНОВЦИМА. ПРЕМА ТОМЕ, ДВОРАНА НЕ МОЖЕ НИ У КОМ СЛУЧАЈУ ДА СЕ НАЛАЗИ У АТЕНИЦИ, НЕ МОЖЕ ЧАК НИ У КУЛИНОВЦИМА, ЈЕР ЈЕ ФАКТИЧКИ У ГРАДУ ЧАЧКУ, У ГРАДСКОЈ М. З. " СВЕТИ САВА ".

ПРЕКИНИТЕ , ВЕЋ ЈЕДНОМ,  ДА ПОГРЕШНО ИНФОРМИШЕТЕ ГРАЂАНЕ.

О ОВОМЕ ВАМ ПИШЕМ ВЕЋ ТРЕЋИ ПУТ.

ХВАЛА УНАПРЕД.

С ПОШТОВАЊЕМ, ЈОВАН ШОЛАЈИЋ, 32000-ЧАЧАК, УЛ. ВЛАДАНА ШИЋЕВИЋА 19

Ово писми сам упутио 7. марта 2008. год.

 #
Чачански глас Чачак - Да ли формирати нове општине у граду Чачку ?
jovansolajic | 20 Април, 2010 13:57

УРЕДНИКУ ЧАЧАНСКОГ ГЛАСА

ПОШТОВАНИ УРЕДНИЧЕ,

У ПОСЛЕДЊЕМ БРОЈУ ВАШЕГ ЦЕЊЕНОГ ЛИСТА, ОБЈАВИЛИ СТЕ ЧЛАНАК " ПОКРЕТА ЗА ЧАЧАК " , У КОМЕ ПИШЕ ДА СЕ ОВАЈ ПОКРЕТ БОРИ ДА СЕ У ЧАЧКУ ФОРМИРАЈУ ЧЕТИРИ ОПШТИНЕ.

ЗАКОН ЈЕ ПРОМЕЊЕН И ГРАДОВИ НЕ МОРАЈУ ДА ИМАЈУ ВИШЕ ОПШТИНА. ГРАД КРАГУЈЕВАЦ ЈЕ БИО ПРИМОРАН ПО РАНИЈИМ ОДРЕДБАМА ЗАКОНА ДА ФОРМИРА ВИШЕ ОПШТИНА. ТО СУ И УРАДИЛИ, АЛИ ТЕ ОПШТИНЕ НИ ДАН ДАНАС НИСУ ПРОРАДИЛЕ.

ЗА ФОРМИРАЊЕ НОВИХ ОПШТИНА ПОТРЕБНА СУ ОГРОМНА СРЕДСТВА ЗА ОБЈЕКТЕ, ИНВЕНТАР И ОСТАЛО. ДАЉЕ, ПОВЕЋАЛА БИ СЕ АДМИНИСТРАЦИЈА, ОДНОСНО ИМАЛИ БИ САМО ВЕЋЕ НЕПРОДУКТИВНЕ ИЗДАТКЕ. АРГУМЕНАТ ПОКРЕТА ЈЕ ДА ЋЕ СЕ СА ДЕЦЕНТРАЛИЗАЈОМ ОМОГУЋИТИ РАВНОМЕРНИЈИ РАЗВОЈ СВИХ ДЕЛОВА ДАНАШЊЕ ОПШТИНЕ. У КОМЕ СМИСЛУ - ДА БИ СЕ ЉУБИЋ, МРЧАЈЕВЦИ И АТЕНИЦА БОЉЕ РАЗВИЈАЛИ.

НАША ОПШТИНА ПО ПОВРШИНИ СПАДА У МАЊЕ . ЦЕНТАР ОПШТИНЕ ТРЕБА ДА БУДЕ ЧАЧАК И ОН ТРЕБА, НАПРОТИВ, ДА СЕ РАЗВИЈЕ У ПРАВИ УРБАНИ И ИНДУСТРИЈСКИ ЦЕНТАР НЕ САМО ОПШТИНЕ ВЕЋ И ШИРЕ.

НАПРОТИВ , ЈА ПРЕДЛАЖЕМ ДА СЕ У ЧАЧКУ ОТКУПИ ЈЕДНА ИЛИ ВИШЕ ЛОКАЦИЈА ЗА ИНДУСТРЈСКИ РАЗВОЈ ЧАЧКА. ДА СЕ ТЕ ЛОКАЦИЈЕ ИНФРАСТРУКТУРНО ПОТПУНО ОПРЕМЕ И БЕСПЛАТНО УСТУПЕ НАШИМ И СТРАНИМ ИНВЕСТИТОРИМА. ГРАЂАНИ ЧАЧКА БИ СА ИНДУСТРИЈСКИМ РАЗВОЈЕМ ДОБИЛИ МНОГО ВИШЕ НЕГОЛИ ДА СЕ ТЕ ПАРЕ ТРОШЕ ЗА ПОВЕЋАЊЕ БИРОКРАТИЈЕ.. ЧАЧАК ИМА ОКО 17ООО НЕЗАПОСЛЕНИХ, ИМА И МНОГО ОНИХ КОЈИ СУ КАО ЗАПОСЛЕНИ А ПРИМАЈУ МИНИМАЛНЕ ДОХОТКЕ, ПА ОПШТИНА ЧАЧАК СПАДА У НАЈНЕРАЗВИЈЕНИЈЕ ОПШТИНЕ ПО ЛИЧНИМ ДОХОЦИМА.

У ЧАЧКУ СУ ПРЕСТАЛЕ ДА РАДЕ МНОГЕ ФАБРИКЕ, А НИ ЈЕДНУ НОВУ ИНВЕСТИЦИЈУ НИСМО ДОБИЛИ. ТРЕБА ПРИВУЋИ ИНВЕСТИТОРЕ СА ВЕОМА ПОВОЉНИМ УСЛОВИМА, А ИМАМО ДОБРУ КВАЛИФИКОВНУ РАДНУ СНАГУ. МОРАМО СЕ ТАКМИЧИТИ И ДАТИ БОЉЕ УСЛОВЕ ОД ДРУГИХ РЕГИОНА. НАША ОПШТИНА ИМА РЕЛАТИВНО ВИСОКА БУЏЕТСКА СРЕДСТВА. НЕ ТРЕБА СВЕ ПАРЕ ТРОШИТИ НА ИНФРАСТРУКТУРУ - НА АСФАЛТИРАЊЕ - ЈЕР ТА АКТИВНОСТ НЕ ДОНОСИ ДОХОДАК. УЛОЖИМО И ПАРЕ ЗА ИНДУСТРИЈСКЕ ЗОНЕ, КОЈЕ ЋЕ СА НОВИМ ЗАПОШЉАВАЊЕМ СТВОРИТИ И ДОХОДАК ЗА ПОБОЉШАЊЕ УСЛОВА ЖИВЉЕЊА.

ХВАЛА ВАМ УНАПРЕД,

УКОЛИКО ОВО ОБЈАВИТЕ У ЦЕЛОСТИ ИЛИ ДЕЛИМИЧНО, А И ПРЕРАЂЕНО.

ЈОВАН ШОЛАЈИЋ, 32000 - ЧАЧАК, УЛ. ВЛ. ШИЋЕВИЋА 19

Ово писмо сам послао 18. фебруара 2008. год.

Нису га штампали.

 #
Чачански глас Чачак - Спортска хала Младост није у Атеници
jovansolajic | 20 Април, 2010 13:49

ПОШТОВАНИ ДИРЕКТОРЕ И ГЛАВНИ УРЕДНИЧЕ,

ВАШ СПОРТСКИ УРЕДНИК УПОРНО ПИШЕ У ВАШЕМ ЛИСТУ ДА СЕ СПОРТСКА ХАЛА МЛАДОСТ НАЛАЗИ У АТЕНИЦИ. СПОРТСКА ХАЛА МЛАДОСТ СЕ НАЛАЗИ У ГРАДСКОМ ЈЕЗГРУ ГРАДА ЧАЧКА А У НАСЕЉУ КУЛИНОВАЧКО ПОЉЕ.ЈОШ

ЈЕДНОМ ПОНАВЉАМ ДА СЕ ОВА ХАЛА НАЛАЗИ У К.О.ЧАЧАК.

У ГРАДСКОМ НАСЕЉУ КУЛИНОВАЧКО ПОЉЕ НАЛАЗЕ СЕ ОБЕ КАСАРНЕ,РЕМОНТНИ ЗАВОД,ЦЕР, БОЛНИЦА, О.Ш. СВЕТИ САВА, НОВА ЦРКВА И ХАЛА МЛАДОСТ. ИСПАДА ДА СЕ ЧАЧАК НАЛАЗИ У АТЕНИЦИ. ЗБОГ ОВАКО НЕОДГОВОРНИХ НОВИНАРА МИ ИЗ ОВОГ КРАЈА И ПОШТУ ДОБИЈАМО ОД НЕКИХ ЈАВНИХ ИНСТИТУЦИЈА-НА КОЈИМА У АДРЕСИ ПИШЕ: 32000-АТЕНИЦА !!!!

ПРОЧИТАЈТЕ ИЗВЕШТАЈ ОВОГ НОВИНАРА НА СТРАНИ 39 ЗАДЊЕГ БРОЈА ВАШИХ НОВИНА.

ПОЗДРАВ,

ЈОВАН ШОЛАЈИЋ, 32000-ЧАЧАК, ВЛАДАНА ШИЋЕВИЋА 19. : 

Ово писмо сам упутио 7. децемба 2007. год.

 #