Categories
My Links
Генерална

« ПУ "МОЈЕ ДЕТИЊСТВО",За дир.С. Симеуновић. Обд." КОЛИБРИ" се налази у Кулиновцима а не у Атеници. | ЈП ГРАДАЦ ЧАЧАК. ПРИМЕДБА на Нацрт Плана генералне регулације "АТЕНИЦА - КУЛИНОВЦИ" »

ПУ "МОЈЕ ДЕТИЊСТВО", за дзр.С.СИМЕУНОВИЋ. Обд. Колибри се налази у Кулиновцима, а не у Атеници.
jovansolajic | 04 Јул, 2014 12:39
Normal 0 MicrosoftInternetExplorer4

ЗА ДИРЕКТОРА ПУ МОЈЕ ДЕТИЊСТВО - ЛИЧНО

 

Поштована СУЗАНА,

 

У данашњем Чачанском гласу, на страни 7, помиње се вртић у Атеници. У свим вашим државним документима пише да се овај вртић налази у граду Чачку, у ул. Др. Драгише Мишовића, која улица скоро целом својом дужином пролази преко насеља које се званично зове Кулиновци, у насељу у којем је рођен поменути доктор.

Да знате - ово обданиште се налази у насељу које се зове Кулиновачко Поље, М.З. "Свети Сава", а не у Атеници. У насељу Кулиновци са својим пољем /Кулиновачко/, налазе се обе касарне, Градска болница, О.Ш. "Свети Сава", обе спортске хале, Задруга, Хладњаче, итд.

Насеље Атеница простире се од Атеничке реке према Краљеву.

Молим вас - немојте нас слуђивати са тим Атеница , па Атеница. Или можда мислите да је Атеница по нечему чувенија од Кулиноваца. Напротив, Кулиновци су познатији  - дали су Др.Драгишу МИшовића, или можда ви мислите другачије.

Ово вам по други пут пишем. Није вредело оно први пут.

Волео бих и замолио бих вас да ми одговорите, одкуд идеја да говорите и пишете да се ово обданиште налази у Атеници - када то није тако.

С поштовањем,

Јован Шолајић, Чачак

Ово писмо објавио сам на моме БЛОГ - у - Размишљања једног ЧАЧАНИНА.

 

 

 #
Add Comment
Додај коментар

Запамти ме