Categories
My Links
Генерална

« Градоначелнику града Чачка - Молба да се скину табле "Атеница" у Кулиновачком пољу | ЈКП ГРАДАЦ Чачак - Зашто пишете латиницом, а јавно сте предузеће ? »

ЈКП ГРАДАЦ Чачак - Скините табле "Атеница" у Кулиновачком пољу
jovansolajic | 16 Април, 2010 13:08

 ЗА ДИРЕКТОРА ,

ПОШТОВАНИ Г-НЕ ДИРЕКТОРЕ,

И ВАМА, НОВОМ ДИРЕКТОРУ, ОБРАЋАМ СЕ СА СЛЕДЕЋОМ МОЛБОМ.

У НАСЕЉУ ОД БОЛНИЦЕ ДО АТЕНИЧКЕ РЕКЕ, У СВИМ УЛИЦАМА, НА ТАБЛАМА НАЗИВА УЛИЦА, ПИШЕ НАСЕЉЕ АТЕНИЦА. А, РАДИ СЕ О НАСЕЉУ У КУЛИНОВАЧКОМ ПОЉУ, ОДНОСНО КУЛИНОВЦИМА. У УРБАНИСТИЧКОЈ КАРТИ ГРАДА И У КАТАСТРУ ПИШЕ КУЛИНОВЦИ ОДНОСНО КУЛИНОВАЧКО ПОЉЕ. НИГДЕ У ГРАДУ ЧАЧКУ, А ОВДЕ СЕ РАДИ О ГРАДСКОМ АТАРУ, НЕ ПИШЕ НАЗИВ НАСЕЉА, ПА НЕ ТРЕБА ДА ТО ПИШЕ И ОВДЕ. РАДИ СЕ О ДЕЛУ М.З. " СВЕТИ САВА", КОЈА СЕ НАЛАЗИ У ГРАДСКОМ АТАРУ И НИ У КОМ СЛУЧАЈУ У АТЕНИЦИ АТЕНИЦА СЕ ПРОСТИРЕ ОД АТЕНИЧКЕ ДО ТРНАВСКЕ РЕКЕ., А НЕКАДАШЊИ КУЛИНОВЦИ ОД ЛОЗНИЧКЕ ДО АТЕНИЧКЕ РЕКЕ-ЧИЈИ ЈЕ ВЕЋИ ДЕО ОД ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА ПРОГЛАШЕН ГРАДСКОМ ТЕРИТОРИЈОМ. ЦЕЛА М.З. "СВЕТИ САВА СЕ НАЛАЗИ НА ТЕРИТОРИЈИ КУЛИНОВАЧКОГ ПОЉА.

ОВИ ПОГРЕШНИ НАТПИСИ СТВАРАЈУ КОД СТАНОВНИШТВА ЗАБУНУ ПА И У ЗВАНИЧНОМ ПРЕДСТАВЉАЊУ ПИШУ ДА ЖИВЕ У АТЕНИЦИ А НЕ У ЧАЧКУ, НА ТАБЛАМА ФИРМИ ПИШЕ УМЕСТО ЧАЧАК АТЕНИЦА, А АТЕНИЦА НИЈЕ У СВАКОМ СЛУЧАЈУ.

ВАША ФИРМА ЈЕ ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ, КОЈЕ МОРА ДА СЕ ПРИДРЖАВА УСТАВА И ЗАКОНА И ДА БУДЕ ОД ПРИМЕРА-ДА НЕ МОЖЕ БИТИ ПРОИЗВОЉНОСТИ, МОРА СВЕ ОДИСАТИ ЈЕДНОМ РЕДУ. МОРАТЕ БИТИ ПРИМЕР НАМА ГРАЂАНИМА.

УЗГРЕД, РЕШЕЊА ПИШЕТЕ ЛАТИНИЧНИМ ПИСМОМ, А ПО СЛОВУ УСТАВА ДУЖНИ СТЕ ДА СВЕ ПИШЕТЕ ЋИРИЛИЦОМ.

УНАПРЕД СЕ ЗАХВАЉУЈЕМ.

Ј. ШОЛАЈИЋ, ЧАЧАК ВЛАДАНА ШИЋЕВИЋА 19

Ово писмо сам послао 1. августа 2008. год.

До данас није ништа урађено. Ј.ШОЛАЈИЋ, ЧАЧАК ВЛАДАНА ШИЋЕВИЋА

 #
Add Comment
Додај коментар

Запамти ме