Categories
My Links
Генерална

« Политика - Међу нама - Положај остатка Србије у односу на Војводину ? | Железнице Србије- Писмо на железничкој станици Суботица исписано латиницом ? »

Политика - Међу нама - Босна претекла Србију ?
jovansolajic | 04 Април, 2010 12:33

ЗА РУБРИКУ "МЕЂУ НАМА"

МОЛИМ ВАС ДА ОБЈАВИТЕ СЛЕДЕЋЕ:

" БОСНА ПРЕТЕКЛА СРБИЈУ "

У ДАНАШЊОЈ "ПОЛИТИЦИ", ПОД НАСЛОВОМ "БОСНА ПРЕТЕКЛА СРБИЈУ", СА ПОТПИСОМ НОВИНАРА СВЕТЛАНЕ ВАСОВИЋ-МИСКИНЕ ИЗ ЉУБЉАНЕ, ГОВОРИ СЕ О ТОМЕ ДА ЈЕ БОСНА ПРЕТЕКЛА СРБИЈУ У ПРИМЕНИ ПРИВРЕМЕНОГ СПОРАЗУМА О ТРГОВИНИ СА ЕУ, ЈЕР СЕ ВЕЋ ПРИМЕЊУЈЕ ОД 1. ЈУЛА ТЕКУЋЕ ГОДИНЕ. У СЛУЧАЈУ СРБИЈЕ ХОЛАНДИЈА И БЕЛГИЈА СУ БЛОКИРАЛЕ ПРИМЕНУ СПОРАЗУМА, УПРАВО НЕМА ПРИМЕНЕ СПОРАЗУМА СВЕ ДОК СРБИЈА НЕ ПОСТИГНЕ ПУНУ САРАДЊУ СА ХАШКИМ ТРИБУНАЛОМ.

КАО ГРАЂАНИНУ, НИЈЕ МИ ЈАСНО, КАКО ЈЕ ДОШЛО ДО ТОГА ДА СЕ ОД СРБИЈЕ ТРАЖИ ДА ИСПОРУЧИ РАТКА МЛАДИЋА, А НЕ ОД БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ ОБЗИРОМ ДА ЈЕ ОН ДРЖАВЉАНИН ТЕ ДРЖАВЕ И ДА ЈЕ КОМАНДОВАО ВОЈСКОМ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ У ОПЕРАЦИЈИ "СРЕБРЕНИЦА"..

ОЧИТО ДА ЈЕ СРБИЈА АНАТЕМИСАНА ОД СТРАНЕ ХОЛАНДИЈЕ. ТУ НЕМА НИКАКВИХ ПРИНЦИПА, ВЕЋ СЕ РАДИ О КАПРИЦУ И ОСВЕТОЉУБИВИМ НАМЕРАМА ДА СЕ СРБИЈИ НАПАКОСТИ. ЗАР СЕ ТИМЕ БАВИ ЈЕДНА ХОЛАНДИЈА, КОЈА БИ ТРЕБАЛА ДА ПРЕДСТАВЉА ПРИМЕР РАЗВИЈЕНЕ ДЕМОКРАТСКЕ ЗЕМЉЕ, ИЛИ ЈА ГРЕШИМ. ПОЛАЗИ СЕ ОД ПРЕДПОСТАВКЕ ДА СЕ РАТКО МЛАДИЋ КРИЈЕ У СРБИЈИ. ЗАШТО СЕ ОН НЕ БИ КРИО У СВОЈОЈ ДРЖАВИ, МЕЂУ СВОЈИМА.

ШТА БИ НАМ О ОВОМЕ МОГАО РЕЋИ МИНИСТАР СПОЉНИХ ПОСЛОВА И РЕСОРНИ МИНИСТАР ЗА САРАДЊУ СА ХАШКИМ ТРИБУНАЛОМ. МОЖЕТЕ ДА ИЗВРШИТЕ РЕДАКЦИЈУ БЕЗ МЕЊАЊА СУШТИНЕ ПИСМА.

ХВАЛА УНАПРЕД

ЈОВАН ШОЛАЈИЋ, ЧАЧАК

Текст је написан 16.09.2008.

 #
Add Comment
Додај коментар

Запамти ме