Categories
My Links
Генерална

« Чачански глас Чачак - Опет, спортска хала Младост није у Атеницуи, већ у Чачку | Чачанске новине Чачак - Спортска хала Младост није у Атеници, већ у Чачку »

Чачанске новине Чачак - Предлог да напишу критички чланак зашто неки део Кулиноваца зову Атеница ?
jovansolajic | 21 Април, 2010 12:03

ПОШТОВАНИ ГЛАВНИ УРЕДНИЧЕ,

РЕДОВАН САМ ЧИТАЛАЦ ВАШЕГ ЛИСТА. ПРЕДЛАЖЕМ ВАМ ДА НАПИШЕТЕ ЈЕДАН КРИТИЧКИ ЧЛАНАК У ВЕЗИ НЕЗАКОНИТОГ И ДРСКОГ НАЗИВАЊА ДЕЛА ГРАДА ЧАЧКА-АТЕНИЦОМ.

ПОВОД ЈЕ ВАШ ЧЛАНАК У ЗАДЊЕМ БРОЈУ ВАШЕГА ЛИСТА. НА ЗАДЊОЈ СТРАНИ ПИШЕ КК "МЛАДОСТ" АТЕНИЦА. СЕДИШТЕ ОВОГА КЛУБА СЕ НАЛАЗИ У ЧАЧКУ И ТО М.З. "СВЕТИ САВА", ОДНОСНО У НАСЕЉУ КУЛИНОВАЧКО ПОЉЕ. АТЕНИЦА МОЖЕ ДА БУДЕ САМО ПОД НАВОДНИЦИМА, АЛИ НЕ МОЖЕ ИСТОВРЕМЕНО И ДА СЕ ЗОВЕ "МЛАДОСТ". АЛИ, КАКО УОПШТЕ АТЕНИЦА КАДА ЈЕ ТА ТЕРИТОРИЈА ПРИПАДАЛА КУЛИНОВЦИМА, А НЕ АТЕНИЦИ, А ГРАД ЧАЧАК ЈЕ ОД РАТА ПА НАОВАМО.

ГРАДСКОМ АТАРУ ПРИПАДА ЦЕЛО КУЛИНОВАЧКО ПОЉЕ, КОЈЕ СЕ ПРОСТИРЕ ОД ЦЕРА И РЕМОНТА ДО АТЕНИЧКЕ РЕКЕ, А СА СЕВЕРА ОМЕЂЕНО ЗАПАДНОМ МОРАВОМ. ПРЕМА ТОМЕ, БОЛНИЦА, ОБЕ КАСАРНЕ, ХЛАДЊАЧА, МЛЕКАРА, ОБДАНИШТЕ, ТС 110/35 "ЧАЧАК 1", О.Ш."СВЕТИ САВА", ПОШТА БР.4, ТЕЛЕФОНСКА ЦЕНТРАЛА, СПОРТСКА ХАЛА "МЛАДОСТ", ЦРКВА У ИЗГРАДЊИ, ИТД., НАЛАЗЕ СЕ У ЧАЧКУ А НЕ У АТЕНИЦИ, А У НАСЕЉУ КУЛИНОВАЧКО ПОЉЕ М.З."СВЕТИ САВА".

НА ТАБЛАМА НАЗИВА ФИРМИ СТОЈИ АТЕНИЦА, А СВИМА У ДОКУМЕНТИМА СТОЈИ ЧАЧАК. У ГРАЂЕВИНСКОЈ ДОЗВОЛИ ЗА ИЗГРАДЊУ ШКОЛЕ, ЦРКВЕ ,ХАЛЕ,ИТД ПИШЕ ЧАЧАК, А НА ТАБЛАМА АТЕНИЦА.

ЗВАО САМ ДИРЕКТОРА АУТОПРЕВОЗА И КАЖЕМ МУ ДА .СТАЈАЛИШТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗОВЕ АТЕНИЧКА ЗАДРУГА, ЈЕР СЕ ИСТО НАЛАЗИ У КУЛИНОВАЧКОМ ПОЉУ, АЛИ И НА ТОЈ ЗАДРУЗИ ПИШЕ МЕСТО АТЕНИЦА. ПИТАО САМ СЕ ОД КУДА ТО?

НА ТАБЛАМА НАЗИВА УЛИЦА СТОЈЕ НАТПИСИ АТЕНИЦА. ЧАК НА КАНЦЕЛАРИЈИ МЕСНЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ АТЕНИЦА ПИШЕ МЕСТО АТЕНИЦА, УМЕСТО ЧАЧАК.

МИ ИЗ ОВОГА КРАЈА ДОБИЈАМО РАЧУНЕ ЗА ТЕЛЕФОН НА КОЈИМА ПИШЕ У АДРЕСИ 32000-АТЕНИЦА?!!! ПРЕ НЕКОЛИКО ДАНА ТРАЖИО САМ ОД 988 БРОЈ ТЕЛЕФОНА М.З. "СВЕТИ САВА", ТЕЛЕФОНИСТА МИ ЈЕ ОДГОВОРИО ДА У ЧАЧКУ НЕ ПОСТОЈИ ТА МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА. СЕТИО САМ СЕ, ПА САМ ПИТАО ЗА АТЕНИЦУ. ОВАЈ ЈЕ ОДГОВОРИО ДА ТА М.З.ПОСТОЈИ У АТЕНИЦИ! ЈЕДНА ОСОБА МИ ЈЕ РЕКЛА ДА У ЊЕНОЈ ЛИЧНОЈ КАРТИ ПИШЕ ДА ЖИВИ У АТЕНИЦИ, И АКО СТАНУЈЕ У УЛИЦИ ДО САМЕ БОЛНИЦЕ. ИСПРЕД М.З.СВЕТИ САВА" СТОЈИ ТАБЛА НА КОЈОЈ ПИШЕ АТЕНИЦА.

ОБРАЋАО САМ СЕ ДВА ПУТА ПРЕДСЕДНИКУ СО ЧАЧАК ВЕЛИМИРУ СТАНОЈЕВИЋУ, А ОН МЕ ЈЕ УПУТИО НА ПРЕДУЗЕЋЕ ГРАДАЦ-ШТО САМ И УЧИНИО, И НИШТА ОД ТОГА . ПЛАШИМ СЕ ОНЕ ИЗРЕКЕ "ДА ТРИ ПУТА ИСПРИЧАНА ЛАЖ ПОСТАЈЕ ИСТИНА" ЗАТО ВИ ИЗ СРЕДСТАВА ИНФОРМИСАЊА МОРАТЕ ДА ВОДИТЕ СТРОГО РАЧУНА ДА ПИШЕТЕ ТАЧНО, БАР КАДА СЕ РАДИ ГЕОГРАФСКИМ И ТОПОГРАФСКИМ ПОЈМОВИМА.

УНАПРЕД СЕ ЗАХВАЉУЈЕМ.

ЈОВАН ШОЛАЈИЋ,32000-ЧАЧАК,УЛ.ВЛАДАНА ШИЋЕВИЋА 19

Ово писмо сам упутио 14. фебруара 2008. год.

НИСУ МЕ ПОСЛУШАЛИ !

 #
Add Comment
Додај коментар

Запамти ме