Categories
My Links
Генерална

« Савез филателиста Србије . Зашто на плакату "Београдфила 1" латиница уместо ћирилице ? | Директор Управе за игре на срећу при Мин.Фин. Зашто Државна лутрија Србије пише латиницом? »

О.Ш." СВЕТИ САВА " ЧАЧАК , Ваша О.Ш. се налази у градском насељу Кулиновачко поље а не у Атеници.
jovansolajic | 21 Октобар, 2011 14:28

ОСНОВНА ШКОЛА "СВЕТИ САВА" ЧАЧАК - ДИРЕКТОРУ ШКОЛЕ - ЛИЧНО

Поштовани директоре,

Читам на вашем порталу, да се ваша О.Ш. "СВЕТИ САВА" налази на територији приградског насеља Атеница и да покрива територију М.З.: Кулиноваца, Атенице и "СВЕТИ САВА".

Да сте живи и здрави, поменута основна школа се налази у граду Чачку, а у градском насељу Кулиновачко поље . Никада та територија није била приградско насеље, поготову не приградско насеље Атеница. Некада, до 1968 или које године нисам баш сигуран, територија приградског насеља Атеница почињала је од десне обале Атеничке реке па према Краљеву, а приградско насеље Кулиновци било је изнад Т.С. 110/35 КВ ЧАЧАК 1 и пута који води за село Атеницу, а сада су оба приградска насеља градски атар града Чачка.

Молим вас, исправите податке у вашем порталу и престаните да се представљате да се налазите у Атеници.

Морате признати не може да се Чачак налази у Атеници, нити може да постоји насеље Атеница у Кулиновачком пољу.

Кулиновачко поље обухвата територију целога поља од ширег језгра града до Атеничке реке и до Западне Мораве, припада ужем градском подручју, тако пише у Плану града Чачка и тако пише у Катастру.

Према изнетом, немојте кривотворити топониме, на то немате право, они се само Законом могу променити, а не нечијом самовољом.

Запамтите, у Кулиновцима, ближе у Кулиновачком пољу, налазе се: обе касарне, Болница, Пошта Чачак бр. 4, ТЦ, Трафо станица 110/35 КВ ЧАЧАК 1, обе спортске хале, Обданиште, Задруга, печењара Ана и О.Ш. "СВЕТИ САВА".

С поштовањем, Јован Шолајић, Чачак / Ваш комшија и некадашњи предратни ђак те школе/.

Ово писмо објавио сам на моме БЛОГ - у - Размишљања једног ЧАЧАНИНА.

 #
Add Comment
Додај коментар

Запамти ме