Categories
My Links
Генерална
ЈКП Градац Чачак. С.Х. Младост није у Атеници већ у Чачку, у насељу Кулиновачко поље.
jovansolajic | 09 Јул, 2011 09:38

ЗА ДИРЕКТОРА ЈКП "ГРАДАЦ" - ВОЈИСЛАВА ИЛИЋА - ЛИЧНО

Поштовани директоре,

У јучерашњем броју Чачанског гласа , на страни 7. пише " Реч је о припремама за реконструкцију улице Др.Драгише Мишовића, од "Плаве хале" у Атеници, до кафане " Цар Лазар"."

По ко зна који пут вам пишем да се спортска Плава хала или Младост налази у Чачку, а у градском насељу Кулиновачко поље, односно у Кулиновцима - тако пише у Плану града Чачка и у Катастру.

Спортске хале су изграђене на територији Кулиноваца - тако је од памтивека. Зашто територију Кулиноваца , незакконито присвајате и додељујете суседном насељу - Атеница. То је претенциознио и противно закону.

И узгред да вас подсетим - да је улица др. Драгише Мишовића генерално реконструисана пре десетак година и да сте је већ прве године крпили и сваке године до сада. Квалитет израде је био никакав. Да нам се опет нешто слично не деси.

С поштовањем,

Јован Шолајић, Чачак

Ово писмо објавио сам на моме БЛОГ - у - Размишљања једног ЧАЧАНИНА.

 #
Чачански глас - Гл.и одг.ур. - Спортске хале Младост и Колос нису у Атеници већ у Кулиновцима.
jovansolajic | 09 Јул, 2011 09:12

ЗА ГЛАВНОГ И ОДГОВОРНОГ УРЕДНИКА - ЛИЧНО

Поштована Гордана,

У јучерашем броју Чачанског гласа, на страни 7. пише да се "Плава хала" налази у Атеници, а на страни 25. да се исто тако спортска хала Колос налази у Атеници.

Још једном вас упозоравам : да се спортске хале Младост и Колос налазе у Кулиновцима а не у Атеници. Немојте кривотворити , молим вас.

С поштовањем,

Јован Шолајић, Чачак

Ово писмо објавио сам на моме БЛОГ - у - Размишљања једног ЧАЧАНИНА.

 #