Categories
My Links
Генерална
Градоначелник града Чачка. Ургенц. по 10 - ти пут да се скину ул.табле "Атеница" у гр.нас. Кул.Поље.
jovansolajic | 21 Септембар, 2011 10:28

ГРАДОНАЧЕЛНИКУ ГРАДА ЧАЧКА - ЛИЧНО,

Поштовани г - не Велимире Станојевићу,

Поново вам достављам ово писмо - зато што ништа нисте предузели - ово је десети пут да вам се обраћам..

Питам се само, да ли је могуће, да се у 21. веку грађанин обраћа своме градоначелнику 9. пута по истој ствари, и да се по предметном проблему ништа не учини. Нисте ме удостојили нити било каквог оправдања. Немојте ме упућивати на одговорне. Ради се о лику града Чачка, па предпостављам да градоначелник неће дозволити очигледан јавашлук у обележавању улица и тргова . Предпостављам да ће одговорни далеко пре послушати најстаријег међу нама - градоначелника, него ли једног обичног грађанина.

Скоро ће избори.

С поштовањем,

Јован Шолајић, Чачак

ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ГРАДА ЧАЧКА - Г - НА ВЕЛИМИРА СТАНОЈЕВИЋА - ЛИЧНО

Поштовани градоначелниче града Чачка,

Пишем вам , ово је девети пут / 28.3.07 ; 15.11.07; 1.02.08 ; 1.8.08 ; 27.5.09 ; 11.1.10 ; 3.3.10 ; 14.5.10 /, у вези уличних табли " Атеница " у насељу Кулиновци. Писао сам толико пута и " Градцу ". Табле и дан - данас стоје са именом насеља " Атеница", а ради се о територији насеља Кулиновци.

И на табли Месне канцеларије за Атеницу и Кулиновце, стоји табла на којој пише место Атеница, уместо Чачак.

Поводом овога звао сам телефоном Надежду Вуксановић, начелника одговорне службе. Питала ме је - да ли се поменута канцеларија налази у К.О. Чачак - одговорио сам јој да се налази. На шта је она одговорила да онда мора да пише место Чачак. И ништа од тога. Међутим, и данас стоји табла на којој пише место Атеница.

Месна канцеларија се налази на територији насеља Кулиновци, сада територија ужег језгра града Чачка, и никако не може бити Атеница.

Мене, грађанина, а још многе становнике из дела града Чачка, из насеља Кулиновци, иритира и вређа, да се усред нашега села налазе табле са именом суседног насеља. Насеље од Болнице до Атеничке реке је посред нашег насеља Кулиновци, а на уличним таблама пише Атеница.

Какав апсурд. Тражио сам од 988 број телефона М.З. " Свети Сава ", телефониста ми одговара да таква М.З. не постоји у Чачку, али има у месту које се зове " Атеница ". Једна особа ми је рекла да и у њеној личној карти , и ако станује у улици поред саме Болнице, пише место становања Атеница.

Г - не градоначелниче, уколико ове табле не поскидате, разуме ћу да неко неће или нема добру вољу, да то учини, па ћу бити принуђен да тражим сатисфакцију на другом месту. Немојте дозволити , да будем приморан да се обраћам надлежној судској инстанци, јер би они били једино надлежни.

Напомињем, да сам се информисао у Урбанистичком заводу града Чачка, или како се већ зове, и у Геодетској управи. И једни и други су ми рекли да се насеље од Болнице до Атеничке реке зове Кулиновци, а не Атеница - тако пише на званичним геодетским картама.

С поштовањем,

Јован Шолајић, Чачак, ул. Владана Шићевића 19

Ово писмо сам објавио на моме БЛОГ - у - Размишљања једног ЧАЧАНИНА.

 #